Video afspelen

https://academy.vitalitycontrol.nl/wp-content/uploads/2021/12/11-1.png

Persoonlijk Trainingsplan

De eerste versie van beginnen met beweging staat online. We zijn ‘m as we speak aan het verbeteren en binnenkort komt versie twee al online. Nog even geduld dus, want straks kun je de cursus echt gaan gebruiken als leidraad van je traject!

90 min.

Aan lesmateriaal

WAT JE ALLEMAAL GAAT LEREN

1

We leggen eerst de filosofie achter het beweegtraject uit en vertellen je daarna uit welke verschillende fases het traject bestaat die je gaat volgen.

2

Vervolgens leggen wij uit hoe de fysieke screening, die je krijgt precies werkt en waarom wij hier zo ontzettend enthousiast over zijn.

3

Daarna gaan we je de meest belangrijke concepten uitleggen over het lichaam, zodat je beter begrijpt waar je op moet letten tijdens een training.

4

We starten met fase 1, ook wel de protect-fase genoemd. We gaan hier dieper in op de effecten die onze leefstijl heeft op ons lichaam en daarmee de manier waarop we bewegen.

5

In fase 2, gaan we aan de slag met de correct-fase. Je gaat hier zelf aan de slag met het verbeteren van de scores uit de screening, maar we geven je hierbij nog een aantal belangrijke tips.

6

In de laatste fase, gaan we aan de slag met het ontwikkelen van kracht, snelheid, coördinatie noem maar op, alles wat je nodig hebt voor een sterk gebalanceerd lichaam.

1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Stop met calorieën tellen

Het gaat niet om de hoeveelheid, maar om de kwaliteit van je voeding.

De sleutel tot oneindige energie

Laat je energie voor je werken, in plaats van tegen je. Met de juiste brandstof hoef je niet iedere twee uur bij te tanken.

Een geweldige mentale helderheid

Met mentale helderheid kun je met gemak multi-tasken, heb je een goed geheugen en de focus om dingen te bereiken die je wilt.

Vrijheid om te eten wat je wilt

Je zult je niet beperkt voelen in je keuzes, want de mogelijkheden zijn oneindig. Je moet alleen weten welke producten je kunt gebruiken.

Persoonlijke voedingsboek

Je creëert een persoonlijk receptenboek die voor perfect is voor jouw lichaam, zodat je alleen lekkere dingen eet, die vullen en je lichaam voeden.

Bewuster van je eigen lichaam

Je komt erachter welke producten zorgen voor o.a. huid, hoofd en buikklachten, maar ook wat je kunt doen om het tegen te gaan.

90 min.

Aan lesmateriaal

EEN COMPLETE GEZONDE LEEFSTIJL

Ga aan de slag met de ultieme voeding gids. Je leer alles over voeding wat je moet weten, zodat je voor jezelf de beste keuzes kunt maken.

 

Voor iedereen die moeite heeft met zijn gewicht, gezondere keuzes te maken en zijn energielevel constant te houden…Heb je moeite met afvallen, ondanks alle poging die je al hebt gedaan? Misschien voel jij je iedere dag vermoeid of heb je enorme energiedips gedurende de dag.

 

Of heb je het gevoel op te willen geven, omdat je simpelweg niet meer weet wat je moet geloven over wat nou wel of niet gezond voor je is. Als dat het geval is, het ligt niet aan jou.

Het probleem zit ‘m in de overvloed en complexiteit van informatie of voeding. In de gehele geschiedenis van de mens zijn er nog nooit zoveel overgewicht, diabetes patiënten en gezondheidsproblemen geweest als vandaag de dag. Toch wisten we pak ‘n beet 100 jaar geleden een stuk minder over voeding. Het gaat niet om de hoeveelheid informatie, maar om de kwaliteit daarvan.

Het lichaam is ontzettend slim en kan heel veel zelf oplossen, wij hoeven er alleen maar goed voor te zorgen.
In deze cursus leer je de basis over voeding, eigenlijk wat iedereen zou moeten weten. Dit doen we stap-voor-stap, zodat het makkelijk te volgen is en je het ook direct kunt toepassen.

DE INHOUD VAN DEZE CURSUS

ERVARINGEN UIT ONZE COMMUNITY

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

Jaap – Lid sinds 2019

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

astrid

Astrid – Lid sinds 2019

DE MEEST GESTELDE VRAGEN

Op het moment dat je bij ons start, zorgen we er eerst voor dat we een duidelijk beeld hebben van jou en je doelstellingen. Daarna maken we een uitgebreide bewegingsanalyse, zodat we precies weten waar (eventuele) klachten vandaan komen en zien we of je lichaam in balans is. Vervolgens gaan we ook uitgebreid kijken naar je huidige voedingspatroon en je gewoontes die invloed kunnen hebben op het resultaat dat je wilt behalen. We stellen maandelijks een plan op en werken in kleine stapjes toe naar jou ideale leefstijl.
De kosten van een traject zijn uiteraard afhankelijk van het aantal trainingen per week. Zo heb je de mogelijkheid om 1, 2 of 3x één uur in de week begeleid te worden. Onze tarieven starten v.a. €59,95 per training.
Voor iedereen die klaar is voor een serieuze leefstijl verandering. Wij staan niet voor een in 6 weken fit programma en daarna moet je het maar uitzoeken. Wij gaan voor duurzame resultaten en werken in trajecten van 6 maanden. Tijdens deze periode leer je alles over bewegen, voeding en ontspanning, zodat je hier de rest van je leven profijt van hebt.
Op dit moment trainen wij maximaal in groepen van 2 personen en daar hebben we bewust voor gekozen. Ieder lichaam is anders, en daarom kun je niet dezelfde methode gebruiken voor iedereen. Op het moment dat je in een grotere groep wilt gaan trainen, is het noodzakelijk dat je lichaam in balans is en je weet hoe je moet trainen. Anders is de kans op blessures en pijntjes erg groot.
Op het moment dat je start met een traject, werken wij een plan uit voor 6 maanden. Zo weten wij precies hoeveel trainingen wij hebben om de door jou opgegeven doelstellingen te behalen.